8 okt. 2013

Trevlig helg!

I lördags åkte vi ner till Göteborg och ville gärna träffa de andra på Next Casa 4U. Det var kul att träffas och det var mycket folk i montern hela tiden, så det var en lyckad mässa. 

På em checkade vi in på Gothia Towers och tog varsitt glas vin. Det smakade fint! Vi fick ett hörnrum på 15e våningen, jösses så högt upp och vilken fantastisk utsikt! 





Sedan Vi gick vi bort mot Nordstan och tog en sväng nere i Femman. Såg jättefina handdukar på Åhléns som jag tyvärr inte köpte, ångrar mig lite nu för de finns säkert inte i Borås... 
Därefter var det dags att fixa till sig och vi hade bestämt träff kl 19 på Hotel Onyxen, deras restaurang hette Trattoria nånting. Vi käkade tillsammans hela gänget och hade en supertrevlig kväll. Jättekul att träffa de andra säljarna, alla var hur mysiga som helst. Känns väldigt bra nu.
Efter middagen drog vi iväg några stycken till lite olika ställen men det var så mycket folk överallt. Till slut kom vi i a f fram till Lipp och efter mycket lång väntan och trängsel fick vi äntligen våra caprinha! 

På söndagen gick vi och hälsade på i montern och sedan var det dags att åka hemåt.



På em var vi och gratulerade gamlamorfar alla barn och barnbarn och det var en jättetrevlig eftermiddag! Tack för goda kakor och god tårta!

Lilly sover så gott i sin bilstol!

Molly gillar att få hålla i Lilly! Sötaste kusinerna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar