7 juni 2014

Tillbakablick och Besök från Sverige!

Hej på er!
Hoppas att ni alla hade en fin Nationaldag igår!
Vi jobbade som vanligt, ingen ledig dag här inte!

Nu har vi varit här i drygt 4 månader. Det är alltså redan 4 månader sedan vi flyttade ifrån Sverige! Jösses så mycket det var runt omkring oss då... Och så mycket det blev när vi kom fram och började packa upp... Skönt att vi kommit vidare nu och är i stort sett klara med allting i lägenheten. Här kommer några bilder på hur det såg ut första dagarna!


En helt tom lägenhet, det enda som syns är min handväska i stort sett...

Lastbilen med alla våra möbler, som vi kånkade och bar....

Här sitter Lars mitt i alltihop och försöker läsa instruktionen till vårt nya vitrinskåp. Lådor och grejer överallt!

My god som det såg ut! Minst sagt rörigt...

Äntligen klart, en glad man som fått ordning på all sin fina whisky!! Men vem ska dricka ur allt detta?

I gästrummet hamnade allt möjligt till att börja med...

Ja nu är det alltså 4 månader sen! Oj vad tiden går fort! Mycket har hänt, Doris finns tyvärr inte längre med oss, en ny liten Agnes har kommit till världen. Jag har varit hemma och hälsat på och firat Robban och Hannahs 30-årsdagar med buller och bång! Ja livet rullar på och nu går det mot sommar både hemma och här. Vi har kommit in i jobbet, både på Mäklarringen och vårt eget företag där vi har massor att göra nu. 

Hur känns nu då efter 4 månader? Jo, det känns fantastiskt privilegierat att få bo så som vi gör, vi älskar vår lägenhet, den passar oss så bra. Vi har ett kul jobb och har massor att göra. Vi bor i ett underbart klimat där solen lyser varje morgon (nästan varje morgon) och man behöver inte ha speciellt varma kläder! Om och när vi hinner så kan vi gå ner till poolområdet och ligga och ha det skönt en stund och kanske ta ett dopp, vi kan åka ner till playan och ligga där och bara vara. Det händer dock inte så ofta i brist på tid men vi sticker gärna iväg när chansen  kommer. 






Vi träffar mycket trevliga människor, alla som kommer hit kommer ju för att fira semester, köpa hus, hyra hus eller hälsa på någon så alla är ju på gott humör och fulla av förväntan.  Vi är ett gott gäng som jobbar ihop också vilket är toppen. Så vi ångrar oss inte att vi tog den här chansen, vi stortrivs verkligen med livet här! VI har funnit oss väl tillrätta! Känner tacksamhet varje dag!

Nu i veckan så hade vi Sverige-besök igen! Det är så roligt när man träffar gamla kompisar som kommer ner och det är jättekul att ses om än bara vid ett par tillfällen. Det var Monica och Stefan Ewerborn som var här och de hade en del att fixa här nere och vi passade på att träffas på kvällarna när vi hade möjlighet och käka tillsammans. VI har haft flera trevliga kvällar ihop med många gamla minnen sedan MC-tiden och många goda skratt. Igår kväll var de här och vi hade gjort lite tapas, en riktigt trevlig kväll blev det. Nu är de hemma igen, men hoppas vi ses snart igen!


Första kvällen så käkade vi en middag inne i Torrevieja!

Här äter vi jättegod mat på The Italien Affair, de har så fantastiskt god mat, jag åt lax den här kvällen, supergott!

Så goa människor ni båda är! Tack för att ni kom och hälsade på!

Dags för lite tapas hemma hos oss!

Både Monica och Stefan gillade tapas!






Jag hade köpt stora gambas som vi fräste i vitlök och chili och dadlar fyllda med getost och lindade med bacon runt och frästa i smör. Lite goda ostar, serrano, pate', oliver m m Jättegott!

Fick en liten hälsning hemifrån i form av en bild, far o dotter, min son och mitt barnbarn Lilly! I love you!


Jag är långt ifrån er men ändå nära på något sätt!
Hej svejs för den här gången från oss i soliga Spanien!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar