23 sep. 2014

Oväder

Hej på er!

Vilket oväder vi hade igår! Det var första gången sen vi kom hit.
Det var åska i luften redan i förrgår kväll, man såg mängder av blixtar sent på kvällen. Igår var det mulet i stort sett hela dagen, det duggade lite grand på förmiddagen och så blev det inte så mycket mer. 
Vid 18 - tiden så var det riktigt mörkt norrut och det drog ihop sig. Men inget hände innan det var dags att lägga sig. Det var jättemycket blixtar på himlen och lite muller i bakgrunden. 

När vi hade gått och lagt oss, vi sov med öppen dörr ut till terassen, så märkte Lars att det började regna.... och som det regnade! Det bara vräkte ner och regnade på tvären och blåste! Vi rusade upp och tog in dynorna ute och även torkstället där jag hade lite tvätt. När vi tittade ut på gatan utanför så rann det utmed hela gatan.. Vräkte ner kan man verkligen säga! Tog fram kameran och tog några bilder på spektaklet! Lars var rädd att det runnit in vatten i garaget så han ville gå ner till garaget och kolla. Kunde knappt öppna dörren för det blåste så... Han kom i alla fall ner i källaren en stund senare och det var torrt. Puh!




Idag skiner solen igen och vi har 24 grader och det är riktigt skönt ute. Värmeböljan är över!

1 kommentar:

  1. Ser ut som det gör här hemma just nu. Men visst är det lite mysigt när det smattrar utanför och själv få krypa upp i soffan och tända lite ljus....
    Kram Eva

    SvaraRadera