3 okt. 2014

Slut på regn och oväder

Hej på er!
Äntligen slut på regn och åskväder! Vi har haft skitväder i 1.5 vecka nu, inte kul alls. Det har åskar och blixtrat mest på kvällarna, dagarna har det varit mest mulet men även regnskurar. Idag har det dock varit soligt och härligt igen, det ska nog bli lite stabilare nu och vi hoppas att solen ska vara med oss.

Idag har jag skrivit ut lite nya bilder på våra minsta i familjen! Sedan ramade jag in allihop, det blev jättebra! Kul att få upp lite nyare bilder, flera av dem vi hade innan, var tagna för längesen.. 


Idag stod det städning på schemat! Vi behövde fräscha till hemma så terrassen fick sig en rejäl upplyftning av Lars och jag fixade inne. skönt med nystädat!

I morgon kommer våra goda vänner från Stockholm hit, det är första gången de kommer och det ska bli såå kul att ses igen! Vi har inte setts på ett år! Det blir mycket snack, god mat och dryck! Förhoppningsvis lite sol och bad också! Det var ett tag sen nu! På torsdag ska vi åka till Almansa och besöka en vingård, det blir kanske inköp av gott vin, sen bor vi över på hotell Blu! Vi hoppas att det blir en kul och spännande dag!


Så här ser det ut hos oss ikväll, nu har vi 24 grader här och det är jätteskönt här ute. Kollat lite på Idol och snart blir det nog sängen! God natt för den här gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar