16 nov. 2014

Träning m m

Hej på er och god söndag!

Det är en härlig söndag idag!☀️☀️
Gick upp 6.40 helt utvilad. En kopp kaffe är ett måste på morgonen. 7.45 gick jag iväg på en PW, bara 16 grader, så nu får man ha en tröja på sig. Härligt med en promenad på morgonen, då har jag som mest energi. Tog några bilder på vägen. 












Såg flera benjaminfikusar på vägen och nu har de bildat frö,tog en hel fröskida och jag tänkte plantera några och se om det blir något!

Vi har börjat träna nu på gym, det känns riktigt bra att köra ihop båda två! Dessutom tränar ju grabbarna på Mäklarringen också, så vi är ett bra gäng, kul! Försöker komma iväg 3-4 ggr per vecka, hoppas det håller i sig! Det handlar väl om självdisciplin förstås! 
Härom kvällen hade vi ett grabbgäng här, riktigt sköna killar! Gamla kompisar till Lars  från Dalsjöfors och en av dem har köpt hus här nere, en dryg km från oss bara! Kul! Vi bjöd på lite tilltugg och sedan gick vi och käkade på Banana Tree, jättetrevlig kväll! Många härliga skratt!


Ola, Claes, Bore och Kalle

Lars o jag och Frank

Nu är det frukost här på terrassen, sedan blir det besök på Citronmarknaden, vi behöver handla apelsiner bl a! En hel del annat också förstås.
Därefter blir det några timmars jobb, sen får vi se om vi hinner med ett besök på stranden eller kanske drivingrangen, vi får se! Önskar er alla en fin söndag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar