4 jan. 2014

Gott Slut och Gott Nytt 2014!!


Gott Nytt År!

Nu är det gamla året slut och det nya året har börjat! 
Vi hoppas och önskar att det nya året ska bli bättre än det förra. Vi har mycket nytt framför oss med flytt till Spanien, nytt jobb, nya grannar och många nyvunna vänner! Det här kommer att bli ett bra år tror vi!

2013 var ett år då jag var sjuk i flera omgångar. Åkte på en rejäl förkylning i början av året med hög feber, sen åkte jag på ryggskott och kunde knappt röra mig. Fick massage och så blev det bättre. Sen fick jag magsjuka på det. Efter sommarsemestern fick jag lunginflammation och var sjuk i 3 veckor! 
Det har varit för mycket sjukdomar och nu hoppas jag att jag ska må väl, vara pigg och ha ork. Det nya året kommer att innehålla mer träning och nyttigare mat, det är helt klart. 

Höjdpunkterna under året var ju bl a resorna, Gran Canaria till påsk, Spanien i slutet av april samt 3.5 vecka i juli-augusti. Underbart!

En annan höjdpunkt för oss var att vi tog beslutet att köpa lägenheten i Spanien och att våga ta steget till något nytt. Skulle vi våga? Skulle det lösa sig med jobb? Skulle vi fixa detta ekonomiskt? Ja det var många frågor på vägen men vi insåg att vill man något riktigt mycket så löser sig allt under vägen vilket det har gjort. 

Nu ser vi mycket fram emot flytten i februari och har stora förväntningar av allt nytt vi kommer att uppleva! Vi är definitivt priviligierade att kunna genomföra det här, men samtidigt krävs det mod att våga släppa allt hemma. 




Under resans gång har vi fått höra av otroligt många att vi gör helt rätt som vågar släppa taget och göra något helt annat, att förändra sitt liv! Det känns gott att veta att många är med oss i detta och att många är intresserade av att kanske få information om boende m m när vi väl är på plats. Vi känner att det här ger ringar på vattnet.

Höjdpunkt ja, vi fick tillökning både Lars och jag under året! Lilla Signe kom till världen i maj och i juli kom Lilly mycket tidigare än hon skulle. Det var en orolig tid men hon repade sig, växte till sig och är nu en underbar unge som växer och frodas och utvecklas mycket! Härligt! Lilly har gett mig mycket glädje sen hon kom, hon är så underbar!
















Ja detta var bara några av höjdpunkterna, naturligtvis finns det fler men det går inte att få med allt här. 


Nyår firade vi ihop med gamla goda vänner hemma hos oss!
Vi lagade varsin rätt vilket var skönt för alla att slippa stå i köket hela dagen.



Förrätt bestående av kräftsoppa med kräftstjärtar, dill och crème fraîche och ett ostbröd.
Tack Gunilla, det var super!

Vi stod för varmrätten: helstekt oxfilé, blomkålsrisotto, harikuverts, murkelsås och en gratinerad tomat fylld med ädelost och bacon. Mums!

Ann hade gjort en underbart god cheesecake med färska jordgubbar och passionsfruktsås! Oj så fräsch och gott!

 
Fördrinken är serverad!

Tre glada tjejer!

Mys! Fina ni är!

Samlade till förrätten! Skååål!




Lite snack i köket!


Ann förbereder den goda efterrätten.... som var såååå god!

Strax efter kl 23 gick vi in till våra härliga grannar och minglade med dem och deras gäster! Vid 12-slaget var vi 18 personer! Så trevligt! Flera nya bekantskaper och flera som vi kände innan, mycket kul och trevlig idé!

Skumpan är förberedd!

Mycket mingel och mycket folk!


Telefonerna gick varma till nära och kära!

Nu är det nära!

Skåål! GOTT NYTT ÅR 2014!!!


Mobilerna gick varma som sagt var...

Lite snack efter 12-slaget!


Tack alla för en jättetrevlig kväll med god mat, många glada skratt och skön gemenskap och tack även till våra kära grannar, Barbro och Janne för er gästfrihet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar