5 apr. 2014

Skönaste dagen hittills!

Hej på er!

Idag har det varit ett helt underbart väder, ca 25 grader och soligt. Förmiddagen var lite mulet men det klarnade upp så småningom. Jätteskönt ute nu när klockan är 18.40. 
Städade av hela terrassen på förmiddagen, det var smutsigt och det blir en beläggning med damm från bygget intill och sand som flyger lite så man måste torka av lite då och då. Dammsög alla dynor och torkade alla möbler, lyktor och annat. Skönt, nu är det gjort och det är rent och fint igen! Flyttade lite grejer, kul att förändra emellanåt!

Lite sköna bilder ska ni få här:

Hinner knappt aldrig ligga här och slappa, ska försöka bli bättre på det...

Vår lilla Skagenlampa väcker minnen... den köpte vi på vår första resa till Toppenträffen i Skagen, 3 dagar efter att vi träffats!

Flyttade lite lyktor, kan inte låta bli att fixa lite sånt!

En härlig pelargon som jag köpte för ett bra tag sen, den har växt och är ganska kraftig redan. 

Vita pelargoner som jag älskar!

Vår kära "Thailandstrana" har kommit upp nu i ena hörnet! Den köpte Lars på en strand i Thailand, sen dess har den hängt med!

Fint i fönstret!

Nu jobbar vi ganska mycket, vi har fått förfrågningar från alla möjliga håll om vad vi gör och vad vi kan hjälpa till med. Det kommer mail, telefon, grannar kommer fram och frågar oss, det känns jättekul att det finns intresse för våra tjänster! Vi har nu faktiskt över 20 kunder såg jag när jag var inne tidigare och kollade! Fantastiskt roligt!

Vi jobbar ju med uthyrning, nyckelutsläpp för dem som hyr ut själva. Då möter vi upp och visar lägenheten, hur TVn funkar mm. Vi har även tillsyn, där vi går in och kollar av så lägenheter som står tomma är ok. Det finns de som har åkt ifrån sin lägenhet och så har vattnet stått och runnit på toan t ex, så kommer det en rejäl faktura på det sen, vilket inte är särskilt kul. Vi servar med alla möjliga tjänster, det blir mer och mer undan för undan. 

Inom kort är vår hemsida klar också, där kommer vi bl a att lägga upp alla objekt vi har för uthyrning. Det kommer att finnas en kalender för varje objekt så att man enkelt kan kolla vad som är ledigt och när! Det kommer att bli jättebra!

Vi jobbar ju även på Mäklarbyrån så tiden bara rusar iväg. De som tror att vi sitter här och solar oss och dricker vin har helt fel! Vi jobbar dagar och kvällar, 7 dagar i veckan för det mesta! Men detta är något som vi håller på att bygga upp och vi hoppas ju att det ska gå bra. Men det är vansinnigt roligt och vi träffar så mycket folk och det passar oss så bra! 

Tänk vilken resa vi har gjort när man tänker tillbaka! Bytt precis allting! Bostad, jobb, land, klimat, men tur att vi har kvar varandra! Det byter vi aldrig bort! 

Vi stortrivs verkligen! Det känns toppen och vi mår förträffligt! Det vi saknar är ju er andra, våra barn, våra små underbara barnbarn, familj, goda vänner och gamla arbetskamrater. Men det är priset vi får betala. Några av er kommer ner, vi åker ju hem också, det får bli kvalitetstid när vi ses! Men vi tänker mycket på er allihop!

Ja nu är det kväll, det blir lite grillat kött och broccolimos med en avokado/tomatsalsa till. Det blir gott. För första gången kan vi nog sitta ute ikväll och äta! Härligt!

Ha det gott alla!

Utlovade ju bilder på gardinerna som jag har sytt, här kommer de!

Hallen, där blev det bra med en gardinlängd.

I köket blev det en enkel kappa.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar