31 mars 2014

Fix i lägenheten

Hej igen!
Här är allt bra! Vi har haft mycket blåst sista veckan men idag sken solen igen från en klarblå himmel! Tog min lunch på terrassen idag! Njuter när jag kan göra det! 

För övrigt så jobbar vi ganska mycket, vår lilla firma börjar rulla på riktigt bra nu vilket vi är glada för. Vi får förfrågningar från olika håll om vad vi kan hjälpa till med och vad vi har för typ av service. Det är verkligen jätteroligt. Vi börjar nu med uthyrning och har börjat jobba med våra första kunder. Det känns spännande och inspirerande! Hemsidan blir klar inom kort och vi har även börjat dela ut visitkort! Oj oj, så kul! 

Vår lägenhet börjar bli klar nu. Vi har fått vänta på en del grejer och i slutet av förra veckan så blev båda våra hyllor under TV´n klara. Härligt! Nu slipper allt stå huller om buller på golvet...


Granithyllor, tunga som skam!

Även i sovrummet har vi fått klart sockeln under våra skåp. Vi ville gärna bygga in dem så att de dels står stadigt, sen tyckte vi det skulle vara snyggt att bygga in skåpen så att det samma klinkers som utmed golvet. Vi blev jättenöjda när det blev klart! 
Här kommer några bilder så ni kan se hur det blev.



Här är vårt minsta gästrum som vi kan använda lite som kontor när vi inte har
 gäster. Här finns även våra böcker. Äntligen har vi kunnat röja ur allt härifrån. Det har fram tills nu stått massa grejer som inte funnit sin plats, men nu är det mesta borta, skönt! Sittplatserna döljer 2 utfällbara sängar! En gardin ska upp här också så småningom!



Jag har börjat sy gardiner, fått upp en gardinkappa i köket och har också sytt en mörkgrå linnelängd med öljetter till hallen. Blev jättenöjd! Gillar att få in lite textilier! Kommer bilder nästa gång!

Ha en go måndag! Nu kollar jag på Biggest Looser! Ciao!

2 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas att Ni har det bra! Boendet ser ut att vara toppen!
    Soliga hälsningar Monica och Christer Linderoth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Christer och Monica! Så kul att höra från dig!
      Tack vi har det så bra och trivs enormt bra här nere!
      Ska åka hem på torsdag - söndag och hälsa på faktiskt. Min lille son fyller 30! Vill inte missa den festen! Kram på dig och hoppas allt har löst sig för dig vid det här laget! Kramisar!

      Radera