14 okt. 2014

Besök

Idag kom Tore ner till oss! Så roligt att ses igen och mycket att prata om. Vi har även visat området och nu i kväll gjorde vi lite tapas eftersom det är första kvällen! Det ska kännas att man är i Spanien! Så kul att du är här hos oss några  veckor!

Här sitter vi och äter lite gott!
Nu i veckan har vi fått levererat ett ned-dragbart vindskydd på terrassen, som vi kan använda när det börjar bli lite kyligare ute. Det täcker staketet helt och tar emot vinden men ändå kan vi se ut, det blir nästan som ett uterum. Vi tycker att det känns ombonat och det kommer att bli härligt att sitta här ute i vinter.

Jag tog några bilder nu när vi tänt lite lyktor och ljus. Mysigt! Höstkänsla faktiskt. Även om det är varmt och skönt på dagarna så blir det lite kyligare på kvällarna nu.





Ja nu är det mitten av oktober redan, tiden flyger verkligen iväg. Man kan undra var tiden tar vägen. Man jobbar, helgerna går, ny vecka kommer och går. Här har vi ju fortfarande varmt och skönt på dagarna och i slutet av veckan blir det full sol och 27-29 grader igen. Vi hoppas att vi kan ta oss ner till playan med Tore någon av dagarna till helgen. Jobbmässigt har jag lite mindre att göra om några veckor, men då tar annat vid så det lär bli full rulle ändå!
Ha en go kväll alla!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vill bara tacka dej för en jättemysig blogg.

    SvaraRadera