1 sep. 2013

Bra söndag

Idag vaknade jag tidigt och tog en kopp kaffe innan jag gick ut på en PW. Gick en lång runda runt St Sigfrids kyrkogård, bort mot Maxi, förbi nya höghuset på Druvefors, in mot stan och sedan Gågatan bort mot stationen, upp på järnvägsbron och sedan hemåt. Det var en rejäl promenad på ca 6 km. Skönt att komma hem, ta en dusch och vara nöjd!

Vi har även varit ute en sväng hos Frida m familj där Molly skulle ha eget kalas i eftermiddag. Det blåstes rosa ballonger för fullt! 

Därefter behövde vi handla lite för att fixa en god rotsaksgratäng. Sen fick jag ett SMS av Hannah om att gå ut på promenad runt Kransmossen, självklart! Tog en banan i farten och sen bytte om och så sågs vi där. Lilla finingen var ju också med såklart och hon sussade så gott i stort sett hela tiden. Härlig promenad med mycket snack, härligt initiativ Hannah! Det gör vi om fler gånger!

Nu har vi lagat vår rotsaksgratäng med sötpotatis, lök, morötter, kålrot, vitlök och riven ost och grädde! Det doftar ljuvligt. Vi ska äta detta till en god kycklinggryta som Lars fixade igår. Sugen på riktigt god mat nu! Ska bli jättegott!

Skönt med lite slapptid nu på söndag em.
I morgon är det jobb igen!

Ha en god kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar