17 sep. 2013

Dags för lite uppdatering

I lördags var vi bjudna på dop för lilla Signe Alice ute på Tjörn i Klövedals kyrka. Det var ett litet trevligt familjedop med bara familjen i kyrkan. Ledigt och gemytligt. Efteråt bjöds riktigt god buffé med mycket grönsaker och frukt hemma hos Miriam och Johan, härligt fräscht. Det var vackert väder och vi var flera som kunde sitta utomhus. Härligt!







I söndags gick jag igenom våra skåp i köket och plockade fram allt vi inte använder. Det finns ju en del kvar från stugan och och en utrensning var välbehövlig! Vi blev av med en hel del, våra döttrar och svärdöttrar fick ta det de ville så det försvann en del åtminstone. Nu återstår att se om det blir loppis på resterande eller om vi helt enkelt skänker bort en del. 

I fredags kväll var Hannah här med lilla goa Lilly och vi åt en god fisksoppa tillsammans. Robban var ute i skog och mark med grönkläderna på så han var borta hela helgen. 



Lilly du är så ljuvlig och älskad!


Alla vet nog inte om det men vi har köpt en lägenhet i våras i Spanien, på semestern när vi var nere så hyrde vi en lägenhet i området och kunde följa bygget på plats. Lägenheten ligger ca 6-7 km söder om Torrevieja i ett område som heter Villamartin för er som inte vet! Vi fick då välja vitvaror, köket och möbler till badrummen. 


Lilla poolområdet
Stora poolområdet

Inomhuspool med bastu och litet gym

Nu har vi fått nya bilder på lägenheten som vi har köpt! Lika spännande varje gång att se vad som hänt sedan sist! Här kommer några bilder. 





Det har hänt mycket sedan sist, nu är köket på plats och nästa steg blir vitvarorna. Även en svart bänkskiva ska på plats.


1 kommentar:

  1. Så fint det kommer att bli, ska bli spännande att höra mer i helgen.
    Välkomna upp till oss imorgon!
    Kram Eva

    SvaraRadera