3 feb. 2015

Trevlig helg

Hej på er!

Vi har haft en jättetrevlig helg! 

I torsdags åkte vi iväg på kvällen med våra trevliga norska grannar till en äkta spansk restaurang som ligger en bit efter Lasarettet i Torrevieja, vid Saltsjön, till slut kom vi in på en riktig grusväg och vi åkte länge och väl innan vi var framme vid Restaurang Rancho Blanco! Vilket mysigt ställe, det är säkert packat med folk där på sommaren, de hade många bord utomhus under stora pergolor med växter som klängde. Vi gick dock inomhus och åt! Vi beställde lamm alla fyra och fick in en otrolig köttbit! Det var lambshoulder, serverades med sallad och pommes frites, men jag åt bara sallad till, det räckte gott! Vilken god smak, jättegott! Det var ett speciellt ställe, dit kommer vi säkert att åka fler gånger!



På lördagen tog vi en god frukost på terrassen med strålande sol från en nästan klarblå himmel. Sen gick jag till Flamenca marknaden där jag skulle köpa lite frukt och grönt och även blommor att ge bort. Hittade underbara kallor som var så fina. De skulle bli uppskattade av mottagaren! 
När jag började bli klar med mina inköp så blåste det upp jättefort. Marknadsfolket tittade upp mot himlen och diskuterade om det skulle bli regn eller inte. Himlen hade blivit riktigt mörk, det blåste riktiga kastvindar så många av dem packade ihop redan 9.30! Sen kom regnet när jag precis kom innanför dörren. Vilket väderomslag!

Innan dess så var jag inne hos Britt-Marie och Lars, våra goa vänner från Katrineholm som nu flyttade ner hit i lördags! Så kul att de är här nu och inte ska åka tillbaka igen om några veckor! Ställde in de fina källorna med ett litet kort och hälsade dem välkomna ner hit vilket uppskattades mycket! På kvällen var de bjudna in till oss på lite mat och dryck och det blev en riktigt trevlig kväll. Det vankades oxfilé på planka med klassiska tillbehör. Gott gott! Så härligt att ni är här nu!

På natten kom Li hit till oss, hon skulle stanna här i 3 dagar och åka runt med kunder och det var kul att ses igen. 

På söndagen blåste det som tusan här och det var inte något kul väder alls.
På kvällen bjöd Li på god mat på Banana Tree och både Viveka, Christer, Lisbeth och Tarzan och vi var med, vilken supertrevlig kväll. Tack söta LI! 

Igår kväll sågs vi här hemma hos oss på lite grillad kyckling och fläskfilé och en god rotsaksgratäng och det smakade gott. Kul att träffa Viveka och Christer, det var en trevlig bekantskap.  Det visade sig att Christer också var gammal Brämhultsbo precis som jag! Vad världen är liten....

Mycket god mat och social samvaro hela helgen alltså, och supertrevligt. Men inte en bild togs... bedrövligt! Tack goaste LI, du är en härligt god vän! Välkommen tillbaka kära du!

I morgon är det den 4e februari! Ett magiskt datum för oss!

Ha det gott alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar