22 dec. 2013

En heldag med mina goa barnbarn!

Hej allihop!
Hur går det med julstöket?
Här går det fint, nu är julskinkan klar, bara griljeringen kvar, sillen är inlagd igår, köttbullarna klara. I morgon blir det sista julklappsinköpen och en sväng på stan. Sen blir det uppesittarkväll med lite provsmakning av julmaten som ju är tradition hos oss. Mysigt!

Idag har vi haft barnbarnen hos oss hela dagen i stort sett. De kom vid 10-tiden och vi satt och pratade lite och hade några överraskningar som de inte visste om! Men det första Buster sa när han kom innanför dörren,  ska vi till badhuset? Ja det var jag ju tvungen att medge. De älskar att bada båda två! Som fiskar i vattnet, precis som sin mamma när hon var liten. Så när klockan var strax efter 11 så åkte vi in till stan och tog en tidig lunch på McDonalds såklart. Tur att de även har sallad, blir verkligen trött på  den typen av mat. Men de gillar ju det. 
Sen hade vi lite gissningar på vad vi mer skulle hitta på och till slut kom de på det, BIO!
Vi hade köpt biljetter till Lasse o Majas Detektivbyrå, och tydligen hade Buster fått flera böcker om om Lasse och Maja av gamlamormor o morfar! Det passade ju riktigt bra då! 


Mysiga Buster!

Mollystumpan, alltid lika pigg och glad!

På väg till bion så stod polisen med polisbil och alla barn fick provsitta i polisbilen och även testa att ha på en polishjälm vilket Buster tyckte var jättekul! Kolla leendet!

Molly var inte lika imponerad...

Det var en jättesnäll polis som förklarade för barnen.
Sen kollade vi på filmen som var jättebra! Det hände spännande saker hela tiden och den var helt klart sevärd!
Därefter åkte vi till badhuset vilket de gillade jättemycket! Vi badade i lilla varma poolen, åkte stora rutchbanan, badade i bubbelpoolen och hade jättekul! Barnen var i sitt esse!

Lite fika behöver man ju ha! Det tar på krafterna!


Fulla av upptåg och spring hela tiden!

Vågbassängen var igång! 


Buster älskar att försöka surfa på brädan men det är inte lätt...

De båda leker tillsammans hela tiden, så mysigt att se!
Ja det har varit en jättekul och mysig dag tillsammans, vi har verkligen haft roligt och barnen också tror jag! De kommer nog att sova gott ikväll. Kram på er mina godingar! Jag har uppskattat denna dagen jättemycket också! Puss och kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar