14 dec. 2013

Skön lördag!

Hej på er! 

Måste bara berätta att varje fredag så får jag en fredagsbild av Lilly´s goa mamma Hannah! Är så tacksam för att hon delar med sig. Ser fram emot detta varenda fredag, man undrar vad det ska bli för bild varje gång! Tusen tack Hannah! Är så tacksam för att du skickar till mig! 
Se vilken liten goding hon är, hon växer till sig och har ändrat sig en del sen sist. Vilken öppen och härlig blick, ett gott litet leende och hon ser så nöjd ut. Vår underbara lilla Lilly Doris! We love you!




Lilla stumpan växer till sig mer och mer!

Igår var vi bjudna på julfest med Lars jobbarkompisar på Stema. Vi fick först lite skumpa att dricka i lunchrummet där det var mingel en stund. Därefter fick vi hoppa in i en buss som tog oss ut på 27.an och vi undrade vart vi skulle hamna. Rätt som det var så körde bussen in på en parkering och in hoppade en lite smågalen tomte! Han hängde med i bussen och sa att vi skulle vända! Till slut hamnade vi ute på Borås Golfklubb där vi fick glögg ute vid en öppen eld. Mysigt! Sedan blev det 6-kamp i olika lag. Jösses, där fick vi upp värmen! Det var cykelbana, memory, charader, klättra igenom ett nät, blindbock och lösa upp knutar på ett rep, herregud vad alla kämpade. Därefter var det ljuståg upp mot klubbhuset där ett fantastiskt julbord väntade, naturligtvis blir det för mycket för det är ju så gott! Särskilt första julbordet vilket det var för oss. Mycket gott var det! Borås Lucia kom och sjöng vackert för oss också! Sedan hoppade vi på bussen och blev avsläppta vid Plaza och loungen var bokad för oss. Där blev det mingel, prat och drinkar. Mycket trevligt! Tack Stefan och Mats för en supertrevlig kväll med toppenupplägg!





Skönt med lördag!
Idag tog vi en ganska tidig frukost och stack sen iväg till Göteborg. Vi började med ett besök på Bagaren och Kocken där jag shoppade några saker. Vilket ställe! Man bara tittar för där finns så mycket att titta på så man står helt stilla och ögonen bara följer hylla upp och hylla ner! Där finns allt man kan behöva i ett kök. Fantastisk butik och vilket sortiment!!   VILL HA!!!








Sedan bar det iväg till Fiskehamnen där vi träffade Susanne och Stefan. Stefan jobbar med produktion av patéer bland annat. Vi satt och fikade och hade trevligt en stund. De har också en lägenhet nere i Vista Azul dit vi ska flytta. Härliga människor! Vi köpte med oss både en helsida lax och flera patéer att ha till jul. Mums!

Vi åkte sen in till stan där vi mötte upp en annan vän, Ulrich. Vi åt en trevlig lunch tillsammans på en restaurang precis intill saluhallen, Mediterraneo tror jag den hette. Vi beställde varsin pizza och jag tog en med lufttorkad skinka, pinjenötter och ruccola och den var outstanding. Tror det var den godaste jag ätit nån gång! Åh så gott! Mätta och belåtna åkte vi hemåt och nu blir det soffan och Så mycket bättre. Vin och god ost lite senare... Ha en fortsatt skön lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar