18 dec. 2013

Glögg, bowling och god mat

Hej igen!
Ja igår var det dags för en helkväll med jobbarkompisarna!
Vi började med lite glöggmingel på Medborgarskolan i Alingsås där vi samlades allihop. Jättetrevligt! Sedan promenad bort till Stures Bowling där det blev en ordentlig match!
Åh så kul vi hade! Det var många glada skratt och tillrop. Olika sköna stilar, klot i rännan och striker i massor! Det fanns tre personer som låg på topp hela tiden: Mats, Ingrid och Patrik!
Men vi andra kämpade som bara den! Rukija körde sin stil, nästan liggande på golvet och fick iväg sina klot... hihi! Ja, det var verkligen roligt.

Hela gänget samlat utom Else och fotografen förstås! Vart tog du vägen Else....?

Här är vi taggade som tusan! Må bäste man/kvinna vinna!

Våran goe Mats som tog hem högsta poängen och vann alltihop!

Anna och Karin tar en välförtjänt paus! Det kostar på!

Stilstudie av Rukija som hade sin helt egna stil!!

Mats och Karin funderar över poängen...

Goa systrarna Else och Majsan! Kommer verkligen att sakna er!

Chefen slår en strike och här är strikedansen!!

Efter bowlingpasset så vandrade vi upp en våning allesammans och vi var några som tog förrätt Skagentoast vilken var outstanding god! Sedan kom varmrätterna in och slutligen hade alla fått sin mat, det var lite strul däremellan men allt löste sig. Vi åt torsk på en rotsaksbädd och flera hade beställt fläskfilé. De som inte tog förrätter fick fina desserter, chokladfondant och crème brulee. Såg verkligen smaskigt ut! Maten var superb och hela kvällen var det mycket snack, skratt och t o m några oförglömliga snapsvisor! Synd att kameran inte var på när Mats sjöng, det var helt magiskt att höra Mats sjunga!! hehe!!

Tack alla ni för den här kvällen. Ska bära med mig den som ett minne när jag sitter på varmare breddgrader och sippar rosé! Allvarligt talat, vilket gäng vi är! Jag kommer att sakna er alla jättemycket, det har varit roligt att gå till jobbet varenda dag när man har så sköna arbetskamrater. Jag är glad om vi kan hålla kontakten på olika sätt. Nästa kick-off kanske kan tas nere i Torrevieja? Det hade varit något!
Tack allihopa, ni är fantastiska!  Kramar i massor!!

1 kommentar:

  1. Tack själv Barbro för en trevlig kväll, ja vi är ett gött gäng som jobbar ihop. Nästa Kick-off tar vi gärna i Torrevieja. Kommer att sakna dig också när du flyttar!! Kram Anette <3

    SvaraRadera