17 dec. 2013

Snart jul!

Hej på er!
Nu är det 3 arbetsdagar kvar tills den långa ledigheten börjar! Åh så skönt det ska bli att vara ledig! Jag börjar inte jobba igen förrän den 2 januari! Nästan 2 hela veckor blir det. Det ska verkligen bli härligt!
Hur går det för er med julklappar, julmat och pynt? Vi skippar julgranen i år. Det blir så mycket packning och sån´t för oss ändå känner vi. Det blir lite tomtar och julkänsla ändå.
Vi har bara en julklapp kvar att köpa, den är till Ella. Vi får ta en sväng på lördag och fixa detta. Alla andra är inslagna och klara till alla barnbarn. Härligt! Sedan har vi bara 2 klappar kvar att köpa till julklappsspelet. Det är ju ett måste här i vår familj. Jättekul och rena kriget utbryter för en skitsak ibland, men oj så roligt det är!


Här är våra julklappar till barnbarnen, inte så många men vi hoppas att de uppskattar dem!

Vår kära tomte Andersson! Vi har varje år köpt en tomte av en dam i Alingsås som gör dessa tomtar själv. Hon brukar sälja nere i Haga i Göteborg dit vi brukar ta en tur varje jul. I bakgrunden syns Oskar! Jättefina tomtar!

Idag fick vi ett så fint julkort på underbara Lilly! Hon gläder mig så otroligt mycket denna lilla gullunge! Alltid glad och pigg och inga problem alls! Åh Lilly du är oss så kär!

Till helgen blir det inhandling av mat inför julen. Vi kommer att göra sill, köttbullar förstås och lite annat gott såklart. Vi uppskattar att göra julmaten från grunden, sen så smakar vi på uppesittarkvällen!

Ha en fin kväll alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar