11 juni 2013

Härlig helg på Klädesholmen!


Hej på er!
Ja nu äntligen sätter jag  mig en stund och skriver lite om helgen som varit! Det har varit fullt upp här i början av veckan så tiden finns knappt...  I det här inlägget blir det många bilder!

I onsdags var på studentuppvaktning för Sandra Andersson, som gått på Bäckäng. Det var trevligt med lite god mat, fin tårta som Sandra själv bakat och vackert väder!
Även Johan och lilla söta E var med på kalaset, det var roligt att ses och det var full rulle vid bordet! Synd att vi inte ses så ofta.





På torsdag morgon packade vi husbilen och handlade mat och gav oss iväg mot Klädesholmen! Så mysigt att åka husbil! 


Frida o Björn och barnen var redan på plats på Mossholmens marina, när vi kom, vi fick parkera husbilarna och sedan gav vi oss iväg in till själva Klädesholmen och Sillens Dag! Årets sill var smaksatt med pepparrot och bacon. Naturligtvis så handlade vi på oss några burkar. Jättegod sill!!


Sedan fick vi vår plats där vi kunde plocka fram lite stolar och bord, ta ett glas rosé och sitta och ha det skönt i solen! Så härligt och vilken skön avkoppling. 


Vår jättefina husbil!!


Vi gick iväg en sväng till lekplatsen så att barnen fick något kul att göra! De cyklade ju hela tiden också, stora ytor att cykla runt på!!




Lite senare tog vi fram räkorna och lite gott vin! Härligt att sitta ute så nära havet och bara njuta av tillvaron! Vilken härlig helg vi hade!


Dagen efter tog vi en cykeltur in till Klädesholmen och kollade runt lite! Så fint det är här, mysiga små  hus och hav runt alltihop! 








Vi käkade lite glass innan vi åkte mot husbilarna igen.





Solnedgången var helt magisk!


Här sitter vi och kollar när solen försvinner, mäktigt när dagen försvinner men det blir inte helt mörkt ändå känns det som.




Krabbfiske på hög nivå! Björn fångade t o m en marulk!! Men den slängde vi i igen!





Björn köpte sig en makrill! Gott!!


Tack för den här gången! Många härliga stunder, god mat och jättetrevligt sällskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar