14 juni 2013

Skön fredagkväll

Mycket på jobbet idag, slutligen kunde jag gå därifrån och tog en mycket kort och snabb sväng på stan. Sen tog jag bilen hem, tränade till Annika Sjöö´s´DVD, körde rejält idag och var helt slut efteråt. Dusch, ombyte och så iväg igen. Åkte hem till Frida m familj där vi kollade lite på kläder inför bröllopet nästa helg! Molly hade en jättesöt klänning men den ville hon INTE ha minsann...  Spännande att se hur det går!

Björn stod ute och grillade lammracks och majskolvar. Frida fixade sallad och hade gjort en jättegod äppeltzatziki. Oh, det smakade ljuvligt, verkligen jättegoda lammracks! Bra grillat Björn!

Vi satt och pratade, barnen lekte och det har varit en skön fredagkväll. Härligt att åka ut lite spontant bara! Buster hade förresten en lös tand, den hängde bara kvar i en tråd... han vågade knappt äta på grund av det!

I morgon bitti kommer Molly, hon ska vara här till söndag någon gång, vet ingen tid ännu. Buster ska vi hämta runt 5-snåret, han ska åka till Lidköping och åka BMX!! Det har han sett fram emot jättemycket! 
Barnen fick beställa vilken mat de ville och det blir tacos i morgon kväll. Det gillar dom.

Återkommer i morgon angående hur lördagen avlöper!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar