13 juli 2013

Mycket roligt....

Jag har inte hunnit skriva på länge nu så det är hög tid att uppdatera senaste veckan! Livet blev turbulent när lilla Lilly valde att komma till oss lite tidigare än planerat! Det har varit otroligt roligt att få följa henne första veckan, se Hannah och Robban ta rollen som föräldrar på ett sånt underbart sätt! Det har naturligtvis varit oroligt med tanke på att hon var så liten men samtidigt sa personalen att det här var minsann en stark liten tjej med mycket vilja och det vill man ju gärna höra! Så första veckan tappade hon lite i vikt men nu har det vänt och hon har passerat sin födelsevikt! Det är härligt och nu går det bara framåt och hon blir starkare för varje dag som går. 



Robban är en stolt pappa och han kommer att bli världens bästa pappa!


I torsdags var vi på stan med mitt gamla tjejgäng! Jösses! När man börjar räkna har vi känt varandra i snart 38 år!! Det är ju inte klokt, vart tog alla år vägen! Men vi känner ju varandra utan och innan! Vi har följt varandra i vått och torrt. Kul att vi fortfarande håller vänskapen vid liv och att vi har så mycket att prata om. I torsdags så tog vi plats på Lilla Torg och tog några glas rosé och jag åt en god ceasarsallad. Det var så mycket folk på stan och det var fullt överallt. Solen sken från en klarblå himmel och folk var glada och det är sommar! En mycket trevlig kväll!




I fredags hade vi avslutning på jobbet för många av våra deltagare skulle gå på ledighet liksom jag! Vi delade in oss i tre grupper och matlagningsgruppen gjorde en jättegod kycklingsallad med kebabsås och mögelost och brödkrutonger som topping, verkligen god sallad! En grupp fixade en otroligt god jordgubbspaj som vi serverade med glass, också fantastiskt god. Sen städade det tredje gänget upp i köket, plockade undan och ställde i ordning. Alla var på topphumör och nu loggar jag ut från jobbet i 4 veckor! Bästa dagen på hela året! Yippie!!

I lördags var jag på stan med mamma. Det var nog 2 eller 3 veckor sedan vi var på stan och jag hade några småärenden att fixa. Vi hann givetvis med en kopp kaffe också. Trevligt och mamma uppskattar det mycket vet jag. Hon tycker det är så roligt att komma ut lite. Det får bli oftare!!



I fredags kväll var vi hembjudna till Frida o Björn och de grillade långa med virad bacon runt, serverat med en jättegod gräslökssås och grillade grönsaker, oj oj oj så gott det var! Björn är en riktig grillmästare! Fick gott rosévin och även riktigt bra vitt vin till maten. Sedan fick vi titta på bilder från Thailand som vi inte riktigt hunnit med innan. Tack för en jättetrevlig kväll!

Igår åkt jag ut till dem igen och det var arbete som stod på schemat! Mycket gräs att klippa och kratta upp och köra bort, jag tvättade fönstren och det var kul att umgås lite grand extra! Buster och Molly hade såååå roligt i poolen de har köpt, den är fyllt med vatten från ån och har egen rening och barnen har hur kul som helst tillsammans! Härligt att se, massor av skratt och tjoanden hela tiden!!




Igår kväll cyklade vi upp till Pickesjön, det var en underbar kväll och vi packade ner sallad, 2 marinerade kycklingfiléer, bearnaisesås och riven parmesan som topping och även en flaska rosé! Vilken kväll vi fick! Det tog ett tag innan Lars fick ordning på engångsgrillen men sen njöt vi av god mat, solskenet och en fantastisk kväll med en spegelbland sjö och tystnaden. De enda som hälsade på oss var en familj med Canadagäss!


De enda papperstallrikarna vi hittade var kräfttallrikar men det fick gå!!



       Tack för ikväll! Hej då!











1 kommentar: