17 nov. 2013

Goda vänner på besök!

Nu var det ett tag sen, det är mycket nu med det mesta så det har helt enkelt inte blivit av att skriva här. Men nu är det hög tid för ett nytt inlägg.

Helg igen, veckorna bara rusar iväg den ena efter den andra... Nu har vi bara 5 arbetsveckor kvar till jul, och då är vi långlediga från den 21/12 t o m 1/1-2014.  2 dagar att jobba den veckan, därefter 3 veckor innan vi jobbar sista dagen den 24 januari 2014. Jösses, det närmar sig verkligen nu! Men vi har mycket kvar som ska ordnas med och fixas innan vi kommit så långt. 

Adventljusstaken som jag fixade på egen hand förra året, snart dags igen alltså!
Den fina julbocken som Tore fixar så fint åt oss varje år!

Mysigt med advent! Hoppas på lite snö tills dess för stämnings skull.

OJ så mycket snö vi hade förra året! Man glömmer fort...
Nu först blir det snart advent, bara 2 veckor kvar. Då fyller jag år och nästan alla våra barn och barnbarn kommer hit. Det ska bli jättekul att träffas! Robban och Hannah flyttar ju in i sitt hus den helgen så vi får se om de har möjlighet att komma över på lite mat. Det blir tacobuffé den här gången, det gillar ju alla barn, stora som små!


Igår hade vi besök av mycket goda vänner! Det var våra gamla grannar från Espevik som kom och hälsade på! Det var verkligen roligt att ses igen, vi sågs sist på Kristi Himmelfärd om jag minns rätt. Då fick vi så god mat vilket vi alltid får, Eva är en riktig kocka! Det blev även bad i baljan den gången.
Igår bjöd vi på serranoknyte med rödbetor, honung och chévre till förrätt. Varmrätten bestod av långarygg med räkor och stenbitsrom, blomkålsrisotto, dillsky och sparris, till dessert Créme Brulee. Oj så gott! Det var uppskattat av gästerna minsann. 

Fisk med mycket goda tillbehör! Mums!!

Vi hade så mycket att prata om, de är precis hemkomna från Spanien, varit nere i Estepona i 3 veckor och haft jättetur med vädret också. Härliga Spanien. Det var mycket prat om vår framtid naturligtvis samt visning av lite bilder från semestern. En mycket trevlig kväll! Tack Eva och J-E för att ni kom och hälsade på! 

Ha det så bra alla! Snart blir det ett nytt inlägg! Kram

2 kommentarer:

  1. det lät gott! Får inte vi 3-rätters 1 dec? ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir tacobuff'e på min födelsedag! Den 27e blir det 3-rätters!!

      Radera