30 nov. 2013

Flyttlådor och flyttlådor.....

Hejsan!

Vaknade i morse med blixtrande huvudvärk! I det läget måste jag ha kaffe. Drack för lite kaffe igår, vi bar ju flyttlådor, möbler och prylar hela em så det blev aldrig av att dricka kaffe. När jag kom hem glömde jag alldeles bort det.
Med påföljd att jag fick världens huvudvärk. Och vad hände då? JO, kaffet var sluuuuut! Ve och fasa. Det var bara att äta en liten bit fröknäcke med lite ost och ta 2 alvedon och gå och lägga sig igen.... Stackars Lars fick åka och köpa kaffe. Tog 4 alvedon allt som allt innan det gick över. Det är så jobbigt att ha huvudvärk, det har jag haft så många gånger så det går inte att räkna. Men det här berodde enbart på avsaknaden av kaffe. Abstinens.... Inte bra.

Vi åt en god frukost, inklusive kaffe!!, och sen kändes det att livet återvände. Skönt. Åkte till Robban och Hannah för att hjälpa till med flyttlådorna. Oh jösses så många lådor! Allt stod huller om buller. Ingela stod i köket och försökte få en struktur på allt kaos! Jag blev "kommenderad" in dit också så vi hjälptes åt att att packa upp, ställa på plats och slänga ut tomma lådor. Det gick som på räls! Så mycket grejer.....  

Men så kul att få hjälpa till. Både Hannah och Robban är så lyckliga för sitt hus och man ser på dem att de trivs så bra och tycker livet leker. En härlig känsla! Lycka! Så mysigt! Man unnar dem verkligen det här, nu har de bott trångt i sin lilla 2:a med lilla Lilly och alla hennes grejer som tillkommit sen de bara var 2! Det är stor skillnad.

Nu kan lillstumpan ligga ute i sin vagn i uterummet och det är bara att gå fram till altandörren och titta till henne och hon sover som en stock det lilla livet! 

Nu börjar möblerna hamna där de ska vara och grejerna har hittat sin nya plats i kök, badrum och källare. Bara alla kläderna kvar i sovrummet. Sen är det ju andra saker som ska skruvas upp, lampor som ska sättas upp m m. Men detta är en bra början!

Robban stack iväg och hämtade pizzor som skars upp och jösses vad hungriga vi var alla. Mormor o morfar kom också och hälsade på! De fick lite kaffe och nybakta lussebullar med vit choklad.

Färdigätet! Smakade gott!
Tommy fick en välförtjänt öl till sin pizza!

Lite rörigt men ganska ok ändå!

T o m  mattan på plats!

Goa Linda, Hannah och Ingela!! Härligt att träffas!

Nu står julbocken och lyser hela julen!

Nån som behöver bananlådor! Det finns gott om dom...


Jag kommer på måndag igen och hjälper till! Kan passa Lilly lite också!
Kram på er och hoppas ni sover gott i natt också!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar