13 mars 2014

Begravning och Boråsbesök

Hej allihopa!
I tisdags åkte vi hem till Sverige igen, den här gången blir det en kort vistelse, vi åker hem på lördag kväll igen. Anledningen till att vi kom hem var att vi ville vara med på Lars mammas begravning. 

Lilla kära Doris, du fick en fin resa till din sista vila. Nästan alla var med. De flesta av dina syskon, många kusiner, grannar, goda vänner, barn, barnbarn och många vänner!  Fantastiska blommor, många i rosa och cerise, din favoritfärg! Alla vara tagna, ledsna över att du inte längre finns bland oss. Men alla var glada över att ha lärt känna dig och att ha varit dina vänner. Vi är många som har så många positiva och glada minnen av Dig. Nu har du rest vidare, ingen mer smärta, ingen oro. Tack kära lilla Doris för allt vad du gjort och för allt vad du varit för oss alla. Kram kram


Det var många buketter i kapellet 

Ytterligare en vacker bukett
Idag har vi varit lite barnvakt åt goaste lilla sötnosen Molly! En sån härlig tjej, I love you! Alltid lika full fart! Vi var på lekplatsen i Stadsparken en stund, sen gjorde vi lite ärenden och hon hängde med!





Mormors lilla gullunge!
 Vi har även hunnit hälsa på mor och far och Robban. Nu blir det lite grill ikväll hos Tore! Ha det bra alla i vårsolen! Härligt väder här i Sverige nu när vi råkar vara här! Tack så mycket vädergudarna!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar