16 mars 2014

Tillbaka i Spanien igen...

Hej allihopa! 
Det har varit bråda dagar i Sverige för oss! Vi ville ju gärna hinna träffa alla, och så hade vi även några smågrejer som vi behövde fixa.
Frida o Molly hämtade oss, jättegulligt av er. Vi har hunnit träffas en del vilket var så härligt! Så det har varit trevliga dagar även om anledningen till vårt besök inte var den bästa. Mysigt att träffa er allihop!

Tore var snäll och skjutsade oss till Landvetter, tack snälla du! Du är guld värd i många lägen Tore! Tycker du är fantastisk❤️.

Flyget var tyvärr lite försenat. Det tog även tid med bagaget, men när det väl kom igång så var vår väska bland de första. Vi var hemma vid 2.30 ca, dödstrött... Hade aldrig orkat köra från flygplatsen!

Idag åkte vi direkt till Citronmarknaden efter frukost! Fyllde kylen med en massa nyttiga grönsaker och frukt! Idag blev det bl a jordgubbar, mango och en hel ananas! I love❤️❤️!
Köpte även ett fång med liljor! 10 enorma kvistar för 8 €! Inte prutbart ens!

Idag har vi ett underbart väder, det känns att det börjar bli lite varmare. Kollade för en stund sedan o då var det 24 grader. Underbart😎

Ha det gott alla! Kramis

2 kommentarer:

  1. ja, det var mysigt att ses igen!! Längtar till nästa gång!!! Härligt det låter med frukt och grönt!! I maj när du kommer får du gärna köpa med någon go körv!!!! Det finns ju små satans goda korvar där...!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var mysigt att kramas lite, prata och umgås! Säg bara till innan så köper jag med till dig! Kram hjärtat mitt än en gång på din födelsedag! Ikväll är dessutom fullmåne, det tar jag som ett gott omen!

      Radera