26 maj 2014

Har inte försvunnit....

Hej på er alla!

Jag har inte försvunnit, har bara inte haft tid att skriva på ett tag nu. Vi har haft flera besök här, jobbat mycket och tiden har bara försvunnit helt enkelt. Men nu kommer lite nytt från oss i alla fall!

För 2 veckor sen så fick vi besök av  goaste Pamela och hennes Ulrika, även mamma Mona hängde med! Det var jättekul att träffas och de bodde nere i Cabo Roig och hade sköna dagar här nere. Det var både en del shopping, bad och mycket god mat! De kom och hälsade på oss och vi bjöd på lite tapas och rödvin såklart! Oj så mycket vi hade att prata om, det var jättelängesen vi sågs! Härligt även att få träffa dig Ulle! Riktigt skoj, Du är så bra för Pamela! Tack goa ni för att ni tog er tid att komma förbi!


Så fina ni är tillsammans!
Åt en god middag tillsammans på Villamartin Plaza några dagar senare! Vilken go kväll vi hade!

Härliga Villamartin Plaza! Såå fint!

För ett tag sedan så monterades den stora kranen ner på vårt område! Så skönt att bli av med den tyckte vi nog alla som bor här! Den har hörts vida omkring och åkt fram och tillbaka mellan byggena, skönt att slippa det ljudet!


De monterade ner den bit för bit och det är gubbar längst upp... Hua mig! Hade aldrig tagit mig dit upp!







































Förra torsdagen kom mamma och pappa ner till oss. De landade sent och jag hämtade dem på flygplatsen. Det blev mycket prat och lite rosé och sen blev det sängen kl 3 på natten! Mycket att prata om såklart! Vi har varit på ett flertal restauranger och lunchställen, ätit gott hemma och första kvällen bjöd vi naturligtvis på lite tapas och rödvin! Så roligt att ses här nere, har glatt mig länge att ni skulle komma!






Vi var uppe i Guardamar och fixade lite saker som behövde ordnas med och sedan blev det en skön lunch på strandpromenaden i Guardamar, lite sköna minnen från flydda dagar!




Vi har varit på Zenia Boulevard och shoppat lite, varit på Citronmarknaden och sett oss omkring lite grand. En kväll rökte Lars truchas! Det är pappas paradrätt och det är alltså rökta laxforeller och det har vi fått många gånger hos dem när vi har hälsat på! Pappa har rökt foreller till ett helt kompani ibland när de förr åkte ut stora gäng upp i bergen! Oj vilken fest det var då, de var mycket uppskattade hans foreller! Nu fick vi återgälda och bjuda dem båda på fina foreller med lite klyftpotatis och sparris och en god romsås till. Jättegott!

Här är våra fina truchas! Mums!!

Det var lite kyligt så vi fick ta på oss lite extra för att kunna sitta ute.



Ja nu har ni åkt hem och allt är som vanligt igen. Det var jätteroligt att ni ville komma ner till oss, vårt första familjebesök här nere! Nu hoppas vi på fler!

Hemma har ni ju haft fint väder nu vilket vi gläder oss åt för alla som är hemma. Det kan ni verkligen behöva efter allt regnande som varit ett tag.
Vi hoppas på lite mer värme nu, det ligger på mellan 20-25 grader, tar gärna lite mer värme tack! Vi har hunnit bada i både poolen och i havet men det är fortfarande lite kyligt, det blir varmare undan för undan.

I helgen var det Mors dag! Ringde mamma och grattade och pratade även med mina goa Frida och Robban. De var på 2 - årskalas för Maja och Frida var gullig och skickade oss några bilder! Här är bilder på Lilly första gången hon gungar! Det gillade hon kunde man förstå! Härligt att se! Tack fina Frida för att du skickar!


Underbar bild på Lilly och pappa Robban! En blick av samförstånd, såå kul vi har!

Lilla söta goa LIlly! Farmors älskling!


Kram till er alla ! Hoppas att det inte ska ta sån tid till nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar