4 aug. 2013

En eftermiddag på stranden

Började dagen med en god frukost, och varsitt stort glas apelsinjuice! Åh så god!! Vi pressar 8 st varje morgon så det blir rejäla glas! Vi har fortfarande över 50 apelsiner kvar så nu tar vi varsitt glas på eftermiddagen också, vi måste ju göra åt dem. 

Sen åkte vi in till Torrevieja, vi har hört att det ska finnas en butik med svensk mat. De har tydligen räkor, kräftor, krabba, svensk senap och allt möjligt. Det finns även ett litet café där. Bra att känna till så vi tog reda på bar det låg någonstans. Calle La Loma heter gatan. Lände igen mig direkt, här har jag varit tidigare när mamma o pappa bodde här! Men det har nog utökats och blivit större sen dess. 

Vi kollade sen på Postkodsprogrammet på TV4 för Tina Lundberg som vann 1 miljon i veckan skulle vara med. Just den dagen var hon barnvakt åt Buster och Molly så de var också med vid överraskningen! Men jag såg bara Busters keps tyvärr... Men kul ändå att se så glad Tina blev! Vem hade inte det?

Vi gjorde i ordning en kycklingsallad och några flaskor vatten och åkte ner till stranden. Det har varit lite mulet några dagar men det är ju ändå lika varmt! Idag gick det höga vågor och var gul flagg så vattnet var skräpigt. Många hade små surfingbrädor och surfade på vågorna och hade jättekul! Björn o Buster hade nog gillat det idag!
Här kommer några strandbilder!



Eftersom det är söndag så var det många spanjorer idag, de börjar sin semester nu. 





När vi kom hem var det skönt att duscha av sig och ta ett dopp i poolen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar